Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kortejin yıldızı Tarık Ünlüoğlu ve Cabbar'dı

Türkiye'de sinemanın en uzun soluklu festivali Uluslararası Antalya Film Festivali'nin önceki gün yapılan kortej geçişine yıldız yağdı.

Festivalin simgesi haline gelen kortejin en önünde Jeremy Irons yer alırken; Tarık Ünlüoğlu, Gülsen Tuncer, İpek Karapınar, Begüm Birgören gibi başarılı oyuncular da halkı selamladı.

Kortejin en ilgi gören ismi, atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' isimli dizide 'Ünal Kaplan' karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu oldu. Ünlü oyuncuya sevgi gösterisinde bulunan Antalyalılar; ünlü sanatçı hakkında 'Aaa, o bizim eşkıya değil mi?', 'Hayır hayır 'Kurtlar Vadisi'nin 'Testere Necmi'si o', 'Saçmalamayın hükümdar o', 'Ooo mafya gelmiş Antalya'ya, hoş gelmiş', 'Eşkıya gerçek hayatta da sinirli anlaşılan', 'Aaa yanındaki eşi mi, çok güzelmiş' gibi yorumlarda bulundu.

O kadar tatlıydı ki Antalya halkının Tarık Ünlüoğlu hakkında tartışmaları... Hele karanfil attığındaki mutlulukları gerçekten görülmeye değerdi.

Kortejin bir diğer ilgi çeken ismi ise Cabbar'dı. Cabbar aslında Turgut Özal'ın papağını olarak biliniyor ama Özal'ın danışmanı "Papağan tüccarları sekiz yıl önce kollarımda ölen Cabbar'ın benzerlerini rahmetli Özal'ın papağanı diye satıp duruyorlar" diye açıklama yapmıştı. Cabbar; gerçekten Turgut Özal'ın mı, bilmiyoruz. Sadece Cabbar'ın çok ünlü bir papağan olduğunu biliyoruz, hatta yakında onu sinema filmlerinde de göreceğiz.

Cabbar, korteje üstü açık arabasında sahibinin sözünden çıkmadan devam etti. Özgürlüğüne kavuşma fikri aklının ucundan bile geçmeden ona verilecek fıstıklarını bekledi. "Anne de" dedim, "Baba" dedi; inatçılığına ve zekasına bayıldım ve gerçekten bazı insanlardan daha akıllı olduğuna kanaat getirdim.

Dev organizasyon kortejle başladı!

KORTEJ GEÇİŞİNDEN RENKLİ KARELER

KIRMIZI HALIDA GÖZ KAMAŞTIRDILAR

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA